quinta-feira, 15 de fevereiro de 2018

HAC has a nutrition program for employees




Thinking about the well-being of employees with diabetes or hypertension, a year ago the Clinical Nutrition service of Hospital Amaral Carvalho (HAC) in partnership with the team of Occupational Medicine maintains a free nutritional monitoring program. Every month, nutritionists serve approximately 100 employees.

Guidance consists of weighing, adjusting diets, re-adjusting menus. "It's not just about losing weight, as many people think. This is a consequence. We encourage healthy habits to improve the quality of life of the participants ", says the responsible for the sector, Ana Elisa Brandão.

For the professional, day-to-day shifts and running make employees misbehave or spend long periods without eating. "Which is harmful to health, especially for diabetics and hypertensives. That is why we prioritize food re-education and the results have been great. "

The nursing technique of Pediatrics Giseli Burgo Martins Scuciato (37) that says it. Following the recommendations, he managed to lower the doses of the drug for hypertension and, breaking, eliminated nine pounds. "I feel more willing and have days that I do not need to take the medicine. It is not easy to change eating habits, but with willpower it is possible. "

She says she always wanted to look for specialized care, but lacked time and sometimes money. "I worked at HAC for 14 years and this opportunity was a gift. I am very happy".

Healthy Measure

Noting the interest of the other employees in the service, in August last year, during Nutrition Week, the service launched the Measure Healthy campaign, with a draw of 10 people for nutritional monitoring of six months. "We also had a good surprise, since most of them were able to adjust their food," says Ana Elisa.

This motivated the team to open a new class and draw ten more participants, who are expected to start consultations in March. "It is a satisfaction for our team, in addition to providing quality care to patients, guiding employees and promoting health", celebrates the professional.

know more

The Clinical Nutrition service is dedicated primarily to the care of patients in outpatient treatment or in the wards of the Amaral Carvalho Hospital. Appropriate feeding reflects on quality of life, can reduce the risk of infection and accelerate discharge. Among the activities of the sector are the diet adaptation in the Bone Marrow Transplant ward, which receives patients from different regions of Brazil; the care of bariatric surgery patients (in the pre and postoperative phase); and the use of specific supplements for each clinical condition.

Regarding the image 01: Pediatric Nursing Technician Giseli Burgo Martins Scuciato (37) followed the recommendations, managed to decrease the doses of the drug for hypertension and, of breaking, eliminated nine kilos

Regarding image 02: The idealizers of the nutrition program for employees, the nurse of the Medicine of the Work Renata Palma Fusco and the nutritionist Ana Elisa Brandão

Author: Ariane Urbanetto
Press: HAC Communication and Marketing Department
Rua das Palmeiras, 89 - Jahu (SP) - Tel .: (14) 3602-1216 / 98138-7006
comunicacao@amaralcarvalho.org.br
Hospital Amaral Carvalho - Rua Dona Silvéria, 150
Chácara Braz Miraglia - Jaú, SP - Telephone: (14) 3602-1200
Donate by phone: (14) 3602-1239
Ombudsman: (14) 3602-1388 - ouvidoria@amaralcarvalho.org.br
If your company OR your person wants to promote a joint action, contact HAC at (14) 3602-1216 or email querodoar@amaralcarvalho.org.br

HAC має програму харчування для співробітників

Думаючи співробітників з діабетом або гіпертонією добробуту, рік тому Clinical Nutrition служба лікарні Амарал Carvalho (HAC) у співпраці з командою професійних медицини підтримує безкоштовну програму харчування моніторингу. Щомісяця дієтологи обслуговують приблизно 100 співробітників.

Керівництво складається з зважування, регулювання дієт, перебудови меню. "Це не просто втрата ваги, як багато хто думає.
Це наслідок. Ми заохочуємо здорові звички до покращення якості життя учасників », - каже відповідальна за сектор Ана Аліса Брандау.

Для професіоналізму, повсякденних переміщень та роботи працівники змушують працівників помилятися чи витрачати багато часу без їжі. "Що шкідливо для здоров'я, особливо для діабетиків та гіпертоніків.
Ось чому ми визначаємо пріоритетність переоснащення продуктів харчування та результати були чудовими ".

Метод педагогіки педіатрії Giseli Burgo Martins Scuciato (37), який це говорить.
Слідуючи рекомендаціям, йому вдалося знизити дози препарату при гіпертонії, і, зламавшись, ліквідував дев'ять фунтів. "Я почуваюсь більш охоче і в мене є дні, коли мені не потрібно приймати ліки. Зміна їжі нелегко, але з можливістю волі це можливо ".

Вона каже, що завжди хотіла шукати спеціалізовану допомогу, але бракувало часу, а іноді і грошей. "Я працював на ВАС протягом 14 років, і ця можливість була подарунком.
Я дуже щасливий ".

Здорова міра

Розуміючи інтерес інших співробітників для служби, в серпні минулого року, протягом тижня харчування, служба запустила кампанію Міру Healthy з розіграшем 10 осіб консультації з харчування шість місяців. "Ми також мали хороший сюрприз, оскільки більшість з них змогли пристосувати їжу", - говорить Ана Еліса.

Це мотивувало команду відкрити новий клас та набрати ще десять учасників, які, як очікується, розпочне консультації в березні. "Це задоволення для нашої команди, на додаток до надання якісних послуг пацієнтам, керівництву працівників та сприяння здоров'ю", відзначає професіонал.

Більше інформації

Clinical Nutrition Service призначена в першу чергу для догляду за хворими в амбулаторному лікуванні або у відділеннях лікарні Амарал Карвалью.
Відповідне харчування відображає якість життя, може знизити ризик зараження та прискорити виписування. Серед заходів галузі - адаптація дієти в відділі трансплантації кісткового мозку, яка приймає пацієнтів з різних регіонів Бразилії; догляд за пацієнтами з бариатричною хірургією (у до і післяопераційній фазі); і використання конкретних добавок для кожного клінічного стану.

Звертаючись до зображення 01: годує технік Pediatrics Giseli Бурга Martins Scuciato (37), а потім рекомендації, вдалося знизити дози препарату при гіпертонії, і падіння, усунуті дев'ять кілограмів

Звертаючись до зображення 02: за ідеалістом програми працівники харчування, медсестра медицини праці Пальма Renata Фуско і дієтолог Ana Elisa Брандао

Автор: Аріан Урбанетто
Преса: Відділ зв'язку та маркетингу HAC
Руа дас Палмейрас, 89 - Jahu (ІП) - Тел. (14) 3602-1216 / 98138-7006
comunicacao@amaralcarvalho.org.br
Лікарня Амараль Карвальо - Руа Дона Сильверия, 150
Чакара Браз Міраглія - ​​Яу, СП - Телефон: (14) 3602-1200
Пожертвуйте за телефоном: (14) 3602-1239
Омбудсмен: (14) 3602-1388 - ouvidoria@amaralcarvalho.org.br
Якщо ваша компанія або ваша особа бажає сприяти спільній діяльності, зв'яжіться з HAC (14) 3602-1216 або електронною поштою querodoar@amaralcarvalho.org.br

HAC hat ein Ernährungsprogramm für Mitarbeiter

In Anbetracht des Wohlergehens von Mitarbeitern mit Diabetes oder Bluthochdruck hat der Clinical Nutrition Service des Krankenhauses Amaral Carvalho (HAC) in Zusammenarbeit mit dem Team für Arbeitsmedizin vor einem Jahr ein kostenloses Ernährungsüberwachungsprogramm durchgeführt. Jeden Monat ernähren Ernährungsberater rund 100 Mitarbeiter.

Die Anleitung besteht aus dem Wiegen, dem Anpassen von Diäten und dem Anpassen von Menüs. "Es geht nicht nur darum, Gewicht zu verlieren, wie viele Leute denken. Dies ist eine Konsequenz. Wir fördern gesunde Gewohnheiten, um die Lebensqualität der Teilnehmer zu verbessern ", sagt die Verantwortliche für die Branche, Ana Elisa Brandão.

Für den professionellen, täglichen Schichtbetrieb sorgen Mitarbeiter dafür, dass sie sich schlecht benehmen oder längere Zeit ohne Essen verbringen. "Was gesundheitsschädlich ist, besonders für Diabetiker und Hypertoniker. Aus diesem Grund haben wir die Nahrungsmittel-Umerziehung priorisiert und die Ergebnisse waren großartig. "

Die Pflegetechnik der Pädiatrie Giseli Burgo Martins Scuciato (37), der es sagt. Den Empfehlungen folgend, schaffte er, die Dosen des Rauschgifts für Hypertonie zu senken, und brach, beseitigte neun Pfunde. "Ich fühle mich eher bereit und habe Tage, an denen ich die Medizin nicht einnehmen muss. Es ist nicht einfach Essgewohnheiten zu ändern, aber mit Willenskraft ist es möglich. "

Sie sagt, dass sie immer nach spezieller Pflege suchen wollte, aber Zeit und manchmal Geld fehlte. "Ich habe 14 Jahre bei HAC gearbeitet und diese Gelegenheit war ein Geschenk. Ich bin sehr glücklich. "

Gesunde Maßnahme

Im August letzten Jahres, während der "Nutrition Week", hat der Service die Kampagne "Measure Healthy" gestartet, bei der 10 Personen für die Ernährungsüberwachung von sechs Monaten zugeteilt wurden. "Wir hatten auch eine gute Überraschung, da die meisten von ihnen ihre Nahrung anpassen konnten", sagt Ana Elisa.

Dies motivierte das Team, eine neue Klasse zu eröffnen und zehn weitere Teilnehmer zu gewinnen, von denen im März mit Konsultationen zu rechnen ist. "Es ist eine Genugtuung für unser Team, dass wir unseren Patienten eine qualitativ hochwertige Versorgung bieten, Mitarbeiter führen und die Gesundheit fördern", freut sich der Profi.

Weitere Informationen

Der Clinical Nutrition Service ist in erster Linie für die Versorgung von Patienten in ambulanter Behandlung oder auf den Stationen des Amaral Carvalho Hospital bestimmt. Eine angemessene Ernährung spiegelt die Lebensqualität wider, kann das Infektionsrisiko verringern und die Entlassung beschleunigen. Zu den Aktivitäten des Sektors gehört die Anpassung der Ernährung in der Station der Knochenmarktransplantation, die Patienten aus verschiedenen Regionen Brasiliens aufnimmt; die Versorgung von bariatrischen Patienten (in der prä- und postoperativen Phase); und die Verwendung spezifischer Ergänzungen für jeden klinischen Zustand.

In Bezug auf das Bild 01: Pädiatrische Pflege Techniker Giseli Burgo Martins Scuciato (37) folgte den Empfehlungen, schaffte es, die Dosen des Medikaments für Bluthochdruck zu senken und brach neun Kilo

Zu Bild 02: Die Idealisierer des Ernährungsprogramms für Mitarbeiter, die Krankenschwester der Medizin des Werkes Renata Palma Fusco und die Ernährungswissenschaftlerin Ana Elisa Brandão

Autor: Ariane Urbanetto
Presse: HAC Kommunikations- und Marketingabteilung
Rua das Palmeiras, 89 - Jahu (SP) - Tel.: (14) 3602-1216 / 98138-7006
comunicacao@amaralcarvalho.org.br
Krankenhaus Amaral Carvalho - Rua Dona Silvia, 150
Chácara Braz Miraglia - Jaú, SP - Telefon: (14) 3602-1200
Spenden Sie telefonisch: (14) 3602-1239
Ombudsmann: (14) 3602-1388 - ouvidoria@amaralcarvalho.org.br
Wenn Ihr Unternehmen ODER Ihre Person eine gemeinsame Aktion fördern möchte, kontaktieren Sie HAC unter (14) 3602-1216 oder senden Sie eine E-Mail querodar@amaralcarvalho.org.br

В HAC есть программа питания для сотрудников

Думая о благополучии сотрудников с диабетом или гипертонией, год назад служба клинической службы больницы Амарал Карвалью (HAC) в партнерстве с командой «Профессиональная медицина» поддерживает бесплатную программу мониторинга питания. Каждый месяц диетологи обслуживают около 100 человек.

Руководство состоит из взвешивания, корректировки диет, изменения настроек меню. «Дело не только в потере веса, как думают многие.
Это следствие. Мы поощряем здоровые привычки улучшать качество жизни участников », - говорит ответственный за сектор Ана Элиза Брандау.

Для профессионалов повседневные смены и работа делают сотрудники плохо себя ведут или проводят длительные периоды без еды. «Что вредно для здоровья, особенно для диабетиков и гипертонии.
Вот почему мы уделяем приоритетное внимание переобучению продуктов питания, и результаты были отличными ».

Техника ухода за педиатром Гизели Бурго Мартинс Скучато (37), который это говорит.
Следуя рекомендациям, он сумел снизить дозы препарата на гипертонию и, сломав, уничтожил девять фунтов. «Я чувствую себя более охотно и имею дни, когда мне не нужно принимать лекарство. Нелегко изменить привычки в еде, но с силой воли можно ».

Она говорит, что всегда хотела найти специализированную помощь, но не хватало времени, а иногда и денег. «Я работал в HAC 14 лет, и эта возможность была подарком.
Я очень счастлив.

Здоровая мера

Отметив интерес других сотрудников на службе, в августе прошлого года, во время Недели питания, служба начала кампанию «Мера Здоровая», в которой за 10 месяцев для контроля за питанием в течение шести месяцев была проведена ничья 10 человек. «У нас также был большой сюрприз, поскольку большинство из них смогли отрегулировать свою пищу», - говорит Ана Элиза.

Это побудило команду открыть новый класс и привлечь еще десять участников, которые, как ожидается, начнут консультации в марте. «Это удовлетворение для нашей команды, помимо обеспечения качественного ухода за пациентами, руководства сотрудниками и укрепления здоровья», отмечает профессионал.

Больше информации

Служба Clinical Nutrition предназначена главным образом для ухода за пациентами в амбулаторном лечении или в палатах больницы Амарал Карвалью.
Соответствующее питание отражает качество жизни, может снизить риск заражения и ускорить выделение. Среди видов деятельности сектора - адаптация диеты в отделении трансплантации костного мозга, в котором принимают пациентов из разных регионов Бразилии; уход за пациентами с бариатрической хирургией (до и после операции); и использование конкретных добавок для каждого клинического состояния.

Что касается изображения 01: Педиатрический медсестер-гинеколог Giseli Burgo Martins Scuciato (37) последовали рекомендациям, сумел уменьшить дозы препарата для гипертонии и, сломав, уничтожил девять килограммов

Что касается образа 02: Идеалисты программы питания для сотрудников, медсестра Медицины труда Рената Пальма Фуско и диетолог Ана Элиза Брандан

Автор: Ariane Urbanetto
Пресса: Отдел связи и маркетинга HAC
Rua das Palmeiras, 89 - Jahu (SP) - тел.: (14) 3602-1216 / 98138-7006
comunicacao@amaralcarvalho.org.br
Больница Амарал Карвалью - Руа Дона Сильверия, 150
Chácara Braz Miraglia - Jaú, SP - Телефон: (14) 3602-1200
Пожертвовать по телефону: (14) 3602-1239
Омбудсмен: (14) 3602-1388 - ouvidoria@amaralcarvalho.org.br
Если ваша компания ИЛИ ваш человек хочет продвигать совместные действия, свяжитесь с HAC по телефону (14) 3602-1216 или по электронной почте
querodoar@amaralcarvalho.org.br

HAC ma program żywieniowy dla pracowników

Myśląc o dobrym samopoczuciu pracowników z cukrzycą lub nadciśnieniem tętniczym, rok temu usługa Clinical Nutrition w szpitalu Amaral Carvalho (HAC) we współpracy z zespołem medycyny pracy utrzymuje bezpłatny program monitorowania wartości odżywczej. Co miesiąc dietetycy obsługują około 100 pracowników.

Wskazówki dotyczą ważenia, dostosowywania diet, ponownego dostosowywania menu. "Nie chodzi tylko o utratę wagi, jak wielu ludzi myśli. To jest konsekwencja. Zachęcamy do zdrowych nawyków w celu poprawy jakości życia uczestników ", mówi odpowiedzialna za sektor, Ana Elisa Brandão.

Dla profesjonalistów, codzienne zmiany i bieg sprawiają, że pracownicy źle się zachowują lub spędzają długie godziny bez jedzenia. "Co jest szkodliwe dla zdrowia, szczególnie dla diabetyków i osób z nadciśnieniem. Właśnie dlatego priorytetowo traktujemy reedukację żywności, a wyniki są świetne ".

Technika pielęgniarska Pediatrii Giseli Burgo Martins Scuciato (37), która mówi to. Postępując zgodnie z zaleceniami, udało mu się obniżyć dawki leku na nadciśnienie, a łamiąc, wyeliminował dziewięć funtów. "Czuję się bardziej chętny i mam dni, w których nie potrzebuję przyjmować leku. Nie jest łatwo zmienić nawyki żywieniowe, ale z siłą woli jest to możliwe. "

Mówi, że zawsze chciała szukać wyspecjalizowanej opieki, ale brakowało jej czasu, a czasem pieniędzy. "Pracowałem w HAC przez 14 lat, a ta okazja była darem. Jestem bardzo szczęśliwy. "

Zdrowa miara

Zauważając zainteresowanie innych pracowników w służbie, w sierpniu ubiegłego roku, podczas Tygodnia Żywienia, serwis uruchomił kampanię "Zdrowe Odżywianie", z losowaniem 10 osób na monitorowanie żywienia przez sześć miesięcy. "Mieliśmy również dobre zaskoczenie, ponieważ większość z nich była w stanie dostosować swoje jedzenie" - mówi Ana Elisa.

To zmotywowało zespół do otwarcia nowej klasy i przyciągnięcia kolejnych dziesięciu uczestników, którzy mają rozpocząć konsultacje w marcu. "To satysfakcja dla naszego zespołu, oprócz zapewnienia wysokiej jakości opieki pacjentom, kierowania pracownikami i promowania zdrowia", świętuje profesjonalista.

Więcej informacji

Usługa Clinical Nutrition jest przeznaczona przede wszystkim do opieki nad pacjentami leczonymi ambulatoryjnie lub na oddziałach Amaral Carvalho Hospital. Odpowiednie karmienie odzwierciedla jakość życia, może zmniejszyć ryzyko infekcji i przyspieszyć wypisywanie. Do działań tego sektora należy adaptacja diety na oddziale przeszczepu szpiku kostnego, który przyjmuje pacjentów z różnych regionów Brazylii; opieka nad pacjentami po operacji bariatrycznej (w fazie przed i po zabiegu); oraz stosowanie określonych suplementów dla każdego stanu klinicznego.

Odnośnie obrazu 01: Pediatric Nursing Technician Giseli Burgo Martins Scuciato (37) postępował zgodnie z zaleceniami, udało mu się zmniejszyć dawki leku na nadciśnienie i, zerwania, wyeliminował dziewięć kilo

Odnośnie obrazu 02: Idealizatorzy programu żywieniowego dla pracowników, pielęgniarka medycyny pracy Renata Palma Fusco i dietetyk Ana Elisa Brandão

Autor: Ariane Urbanetto
Prasa: Dział komunikacji i marketingu HAC
Rua das Palmeiras, 89 - Jahu (SP) - Tel .: (14) 3602-1216 / 98138-7006
comunicacao@amaralcarvalho.org.br
Szpital Amaral Carvalho - Rua Dona Silvéria, 150
Chácara Braz Miraglia - Jaú, SP - Telefon: (14) 3602-1200
Przekaż darowiznę przez telefon: (14) 3602-1239
Ombudsman: (14) 3602-1388 - ouvidoria@amaralcarvalho.org.br
Jeśli Twoja firma LUB Twoja osoba chce promować wspólną akcję, skontaktuj się z HAC pod numerem (14) 3602-1216 lub e-mailem
querodoar@amaralcarvalho.org.br

HAC a un programme de nutrition pour les employés

En pensant au bien-être des employés atteints de diabète ou d'hypertension, il y a un an, le service de nutrition clinique de l'hôpital Amaral Carvalho (HAC) en partenariat avec l'équipe de médecine du travail maintient un programme de surveillance nutritionnelle gratuit. Chaque mois, les nutritionnistes servent environ 100 employés.

Le guidage consiste à peser, ajuster les régimes, réajuster les menus. "Il ne s'agit pas seulement de perdre du poids, comme beaucoup le pensent. C'est une conséquence. Nous encourageons les habitudes saines à améliorer la qualité de vie des participants ", explique le responsable du secteur, Ana Elisa Brandão.

Pour les professionnels, les quarts de travail quotidiens et la course font que les employés se conduisent mal ou passent de longues périodes sans manger. "Qui est nocif pour la santé, en particulier pour les diabétiques et les hypertendus. C'est pourquoi nous donnons la priorité à la rééducation alimentaire et les résultats ont été excellents. "

La technique infirmière de pédiatrie Giseli Burgo Martins Scuciato (37) qui le dit. Suite aux recommandations, il a réussi à abaisser les doses de médicament pour l'hypertension et, en se cassant, a éliminé neuf livres. "Je me sens plus disposé et j'ai des jours où je n'ai pas besoin de prendre le médicament. Il n'est pas facile de changer les habitudes alimentaires, mais avec de la volonté, c'est possible. "

Elle dit qu'elle a toujours voulu chercher des soins spécialisés, mais qu'elle manquait de temps et parfois d'argent. "J'ai travaillé à HAC pendant 14 ans et cette opportunité était un cadeau. Je suis très heureux. "

Mesure saine

Notant l'intérêt des autres employés dans le service, en août dernier, pendant la semaine de la nutrition, le service a lancé la campagne Mesurer la santé, avec un tirage de 10 personnes pour un suivi nutritionnel de six mois. "Nous avons également eu une bonne surprise, puisque la plupart d'entre eux ont pu ajuster leur nourriture", explique Ana Elisa.

Cela a motivé l'équipe à ouvrir une nouvelle classe et à attirer dix autres participants, qui devraient commencer les consultations en mars. «C'est une satisfaction pour notre équipe, en plus de fournir des soins de qualité aux patients, de guider les employés et de promouvoir la santé», souligne le professionnel.

Plus d'infos

Le service de nutrition clinique est principalement dédié aux soins des patients en traitement ambulatoire ou dans les services de l'hôpital Amaral Carvalho. Une alimentation appropriée reflète la qualité de vie, peut réduire le risque d'infection et accélérer le rejet. Parmi les activités du secteur figurent l'adaptation de l'alimentation dans le service de transplantation de moelle osseuse, qui accueille des patients de différentes régions du Brésil; la prise en charge des patients en chirurgie bariatrique (en phase pré et postopératoire); et l'utilisation de suppléments spécifiques pour chaque condition clinique.

En ce qui concerne l'image 01: technicien en soins infirmiers pédiatriques Giseli Burgo Martins Scuciato (37) a suivi les recommandations, a réussi à diminuer les doses du médicament pour l'hypertension et, de la rupture, a éliminé neuf kilos

Concernant l'image 02: Les idéalisateurs du programme de nutrition pour les employés, l'infirmière de la Médecine du Travail Renata Palma Fusco et la nutritionniste Ana Elisa Brandão

Auteur: Ariane Urbanetto
Presse: Département Communication et Marketing HAC
Rua das Palmeiras, 89 - Jahu (SP) - Tél .: (14) 3602-1216 / 98138-7006
comunicacao@amaralcarvalho.org.br
Hôpital Amaral Carvalho - Rua Dona Silvéria, 150
Chácara Braz Miraglia - Jaú, SP - Téléphone: (14) 3602-1200
Faire un don par téléphone: (14) 3602-1239
Ombudsman: (14) 3602-1388 - ouvidoria@amaralcarvalho.org.br
Si votre entreprise OU votre personne veut promouvoir une action conjointe, contactez HAC au (14) 3602-1216 ou par courriel
querodoar@amaralcarvalho.org.br

Nenhum comentário:

Postar um comentário